HomeFeaturedFocusFOTO: cum arata Samsung Galaxy S20 Ultra. Cateva detalii tehnice

FOTO: cum arata Samsung Galaxy S20 Ultra. Cateva detalii tehnice

Samsung Galaxy S20 Ultra

Morișca cu zvonuri despre viitoarea familie Galaxy S20 pare tot mai turată. Astăzi avem câteva fotografii de presă care au scăpat, mai mult sau mai puțin accidental, către opinia publică. Plus câteva detalii tehnice, care creionează destul de limpede ceea ce își propune să fie Samsung Galaxy S20 Ultra, vârful de gamă al acestei familii și in același timp vârful de gamă al producătorului coreean.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Încă de la inspectarea fotografiilor vedem pe spatele terminalului un sistem de camere foto (par a fi cinci la număr) însoțit de un text Space Zoom 100x, care lansează ipoteza că sistemul de camere va fi capabil de un zoom digital 100x. Cel mai probabil, datorită senzorului de tip periscop, care nu are o rezoluție specificată în leak-urile de până acum, ajutat de cel telephoto de 48 megapixeli. Senzorul principal va fi de 108 megapixeli. Va mai exista un ultra-wide de 12 megapixeli și unul de tip 3D ToF.

Iar în față, într-un mic orificiu al ecranului AMOLED Infinity-O (rezoluție QHD+, diagonală 6,9 inchi, aspect 20:9), se va găsi o cameră foto frontală de 40 megapixeli.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Se prefigurează o adevărată bestie. Și nu v-am povestit încă de combinația de chipset Qualcomm Snapdragon 865 (sau Exynos 990, în funcție de piață) cu o memorie RAM de până la 16 GB și o capacitate internă de stocare de până la 512 GB. Prețul maxim va trece de 1500 de euro, dar vor fi și câteva versiuni ceva mai accesibile.

Suportul pentru conectivitatea 5G este de la sine înțeles.

Deocamdată sunt doar zvonuri, dar Samsung Galaxy S20 Ultra pare acel vârf de gamă care să demonstreze din plin supremația companiei coreene pe piața de smartphone. Sper să îl vedem concretizat și în realitate, cu toate detaliile descrise mai sus.

via 91mobiles

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep