HomeFeaturedFocusPoco X2 se lanseaza saptamana viitoare, promite lucruri mari

Poco X2 se lanseaza saptamana viitoare, promite lucruri mari

Poco X2

După ce a debutat ca și brand al Xiaomi, Poco (sau Pocophone, cum a fost cunoscut în primă fază) a anunțat că s-a desprins de firma mamă și a devenit o companie de sine stătătoare. Ocazie cu care a și promis că va veni cu proiecte noi, care să ducă mai departe filosofia preluată de la Xiaomi, cu prețuri foarte avantajoase pentru specificații de top.

Ei bine, iată că au început acum o campanie oficială de teasing pentru viitorul model, Poxo X2. O campanie care a scos la iveală câteva detalii tehnice despre viitorul terminal, detalii ce lasă să se întrevadă un nou succes. Cel puțin ca și priză la public. Și pot deja să afirm asta, deși informațiile nu sunt foarte multe și peisajul este destul de incomplet.

S-a confirmat cu această ocazie și data evenimentului de lansare a lui Poco X2. Acesta va avea loc pe 4 februarie. Adică săptămâna viitoare.

Despre viitorul vârf de gamă al tinerei companii se știe că va fi construit în jurul unui display cu o rată de refresh de 129 Hz, va avea un chipset Qualcomm (probabil vârful de gamă de anul trecut), un senzor foto principal de 64 megapixeli (Sony IMX686) și un sistem de răcire cu lichid. Toate aceste detalii (mai puțin senzorul foto) converg spre un terminal care țintește pasionații de gaming pe dispozitive mobile, chestie care păstrează oarecum tradiția.

Așa cum spuneam, sunt puține informații, dar lansarea oficială bate la ușă.

via Poco

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep