HomeEvenimenteGalaxy S11 (sau S20) va fi prezentat pe 11 februarie in cadrul...

Galaxy S11 (sau S20) va fi prezentat pe 11 februarie in cadrul Galaxy Unpacked 2020

Următoarea generație a seriei S și probabil al doilea Fold vor fi prezentate de Samsung e 11 februarie 2020 în cadrul unui eveniment clasic Unpacked.
Următoarea generație a seriei S și probabil al doilea Fold vor fi prezentate de Samsung e 11 februarie 2020 în cadrul unui eveniment clasic Unpacked.

Samsung a decis să folosească perioada relativ calmă în lansări de la începutul anului 2020și să anunțe că următorul eveniment Unpacked va avea loc pe 1 februarie, la San Francisco, începând cu ora 21:00 a României (11:00 PT).

Cel mai probabil la acest eveniment Unpacked vor fi prezentate noile modele din seria S11 – ar avea sens alegerea datei de 11 februarie – sau S20 după cum se speculează (suntem în 2020, nu?) și al doua generație Galaxy Fold. Inițial ne așteptam ca evenimentul să fie cu puțin înaintea MWC 2020, dar se pare că planurile Samsung sunt mai îndrăznețe, acest lucru putând să însemne că o să vedem și mai repede modelele pe piață.

Ca de obicei, evenimentul va fi transmis live, așa că o să putem asista cu toții la prezentare. Și mă gândesc că pe măsură ce ne vom apropia de data de lansare va veni și abundența de leak-uri în care să vedem clar cum arată noua generație Galaxy S.

via Samsung

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep