HomeFeaturedFocusSeria shot on iPhone vine cu un nou episod - Experiments IV:...

Seria shot on iPhone vine cu un nou episod – Experiments IV: Fire & Ice

Un nou episod din seria Shot on iPhone: Experiments IV Fire & Ice, înregistrat și editat pe un iPhone 11 Pro.
Un nou episod din seria Shot on iPhone: Experiments IV Fire & Ice, înregistrat și editat pe un iPhone 11 Pro.

Seria Apple de materiale video care aduce în prim plan filme făcute cu iPhone-ul are în această săptămâna un nou episod – Experiments IV: Fire & Ice. Filmul este realizat în întregime cu un iPhone 11 Pro, iar odată cu filmul Apple ne prezintă și câteva detalii din spatele camerei de filmat.

Cred că este primul episod filmat în mod portait și nu landscape. Episodul este realizat de către Donghoon Jun și James Thornton de la Incite, pentru Apple. Puteți vedea imagini detaliate ale diferitelor forme pe care ghiața și apa o au în diferite medii. În plus se pot observa toate opțiunile de filmare disponibile pe iPhone 11 Pro: 4K, slow motion, focus etc. toate aliniate ideii că un iPhone 11 Pro poate fi folosit fără probleme pentru realizarea unor filme de calitate – și fie vorba între noi, chiar așa e, mai ales că direct pe aparat există iMovie, platforma cu care se pot face editări excepționale.

Acest episod din seria Experiments este primul filmat cu iPhone 11 Pro și aduce și ceva inedit: documentarea procesului de realizare a proiectului, care e mult mai interesant decât proiectul în sine.

Ce ziceți?

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep