HomeFeaturedFocusGionee Steel 5 prezentat oficial, entry-level cu pret atractiv

Gionee Steel 5 prezentat oficial, entry-level cu pret atractiv

Gionee Steel 5

Aș putea să spun chiar că terminalul pare să aibă destul de multe de oferit, chiar dacă nu strălucește din perspectiva configurației. Gionee Steel 5 a fost prezentat oficial. Și dacă până acum ceva vreme terminalele Gionee aveau șanse să ajungă în România sub numele de Allview, acum ele sunt accesibile prin intermediul magazinelor online din China care fac livrări și la noi în țară. În plus, chiar dacă nu au fost făcute publice detalii comerciale, producătorul afirmă că prețul va fi extrem de avantajos. Suficiente argumente pentru a-i acorda acestui terminal câteva clipe de atenție.

Gionee Steel 5 este construit în jurul unei combinații de chipset cu procesor octa-core (cel mai probabil MediaTek) cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Există și o variantă ceva mai pretențioasă, cu 6 GB de RAM și 128 GB de memorie internă. În ambele cazuri există și slot microSD.

Ecranul este un IPS de 6,2 inchi și rezoluție HD+. Este prevăzut cu un notch în formă de picătură, ce găzduiește camera foto frontală de 13 megapixeli. Pe spate avem un modul pătrat, care lasă impresia unui sistem cu patru camere foto. În realitate sunt doar două, destul de modeste, un senzor principal de 12 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli.

Un Android 9.0 Pie și un acumulator de 5000 mAh completează lista cu detalii tehnice. Acesta din urmă este unul dintre argumentele de vânzare ale lui Gionee Steel 5 și ar trebui să asigure o autonomie peste media.

Așa cum spuneam, încă nu se cunoaște prețul de vânzare pentru Steel 5. Sper să fie atractiv, așa cum au promis și să le asigure ceva vânzări celor de la Gionee, pentru că situația financiară a companiei nu este tocmai roz.

via PlayfulDroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep