HomeMobileAndroidAsa arata seria Samsung Galaxy S20+ 5G

Asa arata seria Samsung Galaxy S20+ 5G

Acesta ar trebui să fie următorul flagship Samsung Galaxy S20, în varianta 5G.
Acesta ar trebui să fie următorul flagship Samsung Galaxy S20, în varianta 5G.

La aproape o lună înaintea lansării oficiale a noii serii Samsung Galaxy S11, care de fapt se va numi S20, iată că avem și primele poze cu un prototip, varianta S20 5G. Modelele pe care Samsung le va prezenta pe 11 februarie sunt S20, S20+ și S20 Ultra, fiecare dintre ele urmând să aibă și o variantă 5G.

Astăzi avem primele imagini cu Samsung Galaxy S20+, varianta 5G. Din câte știm ar trebui să aibă un display de 6.7 inci, cu Infinity-O și gaură de cameră fix pe centru.

Există bănuiala că S20 Ultra va avea un display mai mare, de 6.9 inci, cu un panel cu o rată de refresh de 120 Hz.

Imaginile cu viitorul S20+ 5G (venite via XDA) ne arată procesul de boot pentru S20+, cu puține informații valide pentru partea frontală. Mult mai interesant este spatele, pe care putem vedea sistemul foto cu patru camere, organizate vertical.

Spatele lui Samsung Galaxy S20+ 5G ne arată sistemul de camere foto poziționat vertical.

Pe lângă cele patru camere mai avem și senzorul ToF și blițul. Știm că S20+ ar trebui să fie dotat cu un senzor principal de 12 MP/1.8μm, ceea ce ne face să credem că senzorul imens de 108MP va fi prezent doar pe varianta S20 Ultra a lui Galaxy S.

Imaginile nu prezintă nimic spectaculos legat de design-ul seriei S20+, în ton cu ceea ce știam deja. Cei ce au apucat să vadă modelul spun că display-ul Infinity-O pare mai degrabă plat, lucru ce se datorează folosirii unei sticle 2.5D în locul celei curbate.

Din imaginile de mai sus nu pot să spun că seria S20 impresionează. Sper să mă înșel și la lansarea oficială să vedem că de fapt S20 e mult mai mult decât ceva schimbări de caracteristici într-o carcasă deja cunoscută.

via XDA

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep