HomeCloud & MobilityMicrosoft aloca 40 de milioane USD pentru initiativa AI for Health

Microsoft aloca 40 de milioane USD pentru initiativa AI for Health

În cadrul proiectului AI for Good Microsoft a pornit AI for Health, oferind 40 milioane USD pe următorii 4 ani.
În cadrul proiectului AI for Good Microsoft a pornit AI for Health, oferind 40 milioane USD pe următorii 4 ani.

În cadrul programului ”AI for Good” din cadrul companiei Microsoft a creat o nouă inițiativă ”AI for Health” ce se alătură deja existentelor AI for Earth, AI for Accessibility, AI for Humanitarian Action și AI for Cultural Heritage projects. ”AI for Health” primește 40 de milioane USD pentru următorii 4 ani.

Prin ”AI for Good” Microsoft folosește cele mai noi inovații din software și AI pentru aplicații practice. În cazul ”AI for Health”, tehnologia AI va fi folosită pentru a găsi remedii pentru bolile care încă nu au tratament.

John Kahan, Chief Data Analytics Office în cadrul Microsoft va fi cel care va conduce această nouă inițiativă pe zona health care și va lucra îndeaproape cu parteneri din alte companii de software și experți din domeniu.

Proiectul are trei zone: accelerarea cercetării în jurul prevenției, diagnozei și tratamentului bolilor, generarea de date statistice și corelații între diversele boli și longevitate/mortalitate și oferirea accesului la health care pentru populațiile defavorizate.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep