AcasăCloud & MobilityAvem 5G si in Brasov, prin Orange. Va spun ce trebuie sa...

Avem 5G si in Brasov, prin Orange. Va spun ce trebuie sa stiti despre subiect

Începând cu 29 ianuarie 2020 Orange a anunțat disponibilitatea tehnologiei 5G și în Brașov.
Începând cu 29 ianuarie 2020 Orange a anunțat disponibilitatea tehnologiei 5G și în Brașov.

Ieri Orange Romania a anunțat că rețeaua 5G e disponibilă acum și în Brașov, cu o acoperire destul de bună din ce se vede pe harta interactivă.

Zonele de acoperire Orange 5G în Brașov și împrejurimi.

Centrul Nou și zona Gării sunt zonele unde acoperirea 5G pare să fie cea mai bună. În mod surprinzător, centrul vechi al Brașovului și zona de birouri din Coresi nu sunt incluse încă în zona de acoperire. M-aș fi așteptat ca aici să se întâmple prima dată.

Și nu uitați că pentru moment tehnologia 5G a Orange nu este disponibilță în clădiri, doar în afara lor.

Centrul Nou și zona Gării din Brașov par să aibă cel mai bun semnal 5G.

După cum am spus deja când am testat Samsung Galaxy S10 5G, tehnologia 5G e binevenită prin combinația trafic nelimitat și viteze mari de transfer. Pentru mine unul trecerea către 5G va fi un lucru firesc, indiferent dacă voi alege să folosesc un smartphone 5G sau voi migra în lumea Apple.

Abonamentele 5G sunt în acest moment la un preț similar cu cele 4G, cu avantajul unui trafic mult mai mare. Orange Me 25 este cel mai accesibil abonament în direcția asta, pentru 25 EUR având trafic nelimitat (bonus pentru moment) în loc de 40 GB.

Voi migrați către 5G?

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro