Abia acum Huawei P30 Pro (Orange branded) primește setul de patch-uri Android 9 pentru noiembrie 2019!
Abia acum Huawei P30 Pro (Orange branded) primește setul de patch-uri Android 9 pentru noiembrie 2019!

Ieri seară modelele Huawei P30 Pro branduite Orange au primit un nou update de firmware: 9.1.0.260(C431E4R2P2) care aduce în sfârșit patch-urile Android de securitate pentru luna noiembrie 2019. Nici vorbă încă de Android 10, dacă sperați la așa ceva.

Pachetul este unul mic, de doar 128 MB și în afară de patch-urile Android 9 pentru luna noiembrie nu mai aduce nimic nou. În mod normal pachetul se descarcă over the air și se instalează fără niciun fel de probleme.

Mă întristează să văd că Huawei resimte puternic presiunea SUA și în ultima vreme are probleme majore în a oferi patch-urile și update-urile Android pentru smartphone-urile sale deja comercializate, nu mă refer la cele care din același motiv nu au putut fi livrate conform calendarului planificat.

Pe 3 ianuarie 2020 e cam târziu să primești actualizare Android de noiembrie 2019 în condițiile în care toată lumea caută cu disperare disponibilitatea Android 10. Mai ales pe un flagship precum Huawei P30 Pro, situat acum un an pe primul loc în mai toate topurile.

Prin comparație, Samsung lansează deja Android 10 pentru flagship-urile sale de acum doi ani, cele lansate în 2019 (mă refer la seria S10) având deja Android 10 de mai bine de o lună.

Mă gândesc că vreți să știți asta în caz că aveați în plan achiziția unui flagship Huawei.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here