HomeFeaturedFocusRealme C3 nu mai are secrete. Se lanseaza saptamana viitoare

Realme C3 nu mai are secrete. Se lanseaza saptamana viitoare

Realme C3

Deși are parte de un anunț oficial pe 6 februarie, nu prea au mai rămas informații necunoscute despre configurația lui Realme C3. S-ar putea să fie și o strategie de marketing la mijloc, este și ăsta un canal de comunicare. Care pare să funcționeze destul de bine. Oricum, știm deja că vorbim despre un telefon care ar trebui să vină cu un preț foarte accesibil și care va pune accentul pe autonomie. Restul specificațiilor nu par să reușească să impresioneze foarte mult.

Realme C3 va fi construit în jurul platformei MediaTek Helio G70 și va propune două configurații de memorie. Una cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB și una cu memorie RAM de 4 GB și capacitate internă de stocare de 64 GB. În ambele cazuri, cei cu nevoi speciale în materie de spațiu de stocare au la dispoziție un slot microSD.

Toate acestea vor fi ascunse în spatele unui display de 6,5 inchi (cel mai probabil cu rezoluție HD+), prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. Aici apare prima necunoscută din peisaj. În schimb, pe spate vom avea un sistem dual camera, cu un senzor principal de 12 megapixeli și unul secundar de 2 megapixeli.

Trăsătura care ar putea să prindă cel mai mult la public, dincolo de prețul accesibil, este acumulatorul de 5000 mAh. Nu se spune nimic despre suportul pentru încărcare rapidă, însă ar trebui să avem o autonomie confortabilă. Un teasing de-al companiei în acest sens este grăitor.

Realme C3

Așa cum spuneam, Realme C3 se va lansa oficial pe 6 februarie. Atunci vom avea și detaliile comerciale, care ne vor arăta dacă terminalul are șanse reale de a face o figură frumoasă de vânzări.

via AndroidPure

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep