HomeFeaturedFocusMoto G Stylus va fi terminalul cu stylus pregatit de Motorola

Moto G Stylus va fi terminalul cu stylus pregatit de Motorola

Moto G Stylus

Până la urmă Motorola Edge+ despre care am vorbit cu câteva zile în urmă nu va avea stylus. Mai mult, își va respecta statutul de flagship și va fi echipat cu un chipset Qualcomm Snapdragon 865. Abia aștept să văd primul telefon de top de la Motorola după o perioadă destul de lungă de liniște. Însă astăzi nu despre el vom discuta, ci despre Moto G Stylus. Așa se va numi terminalul cu S Pen pe care îl are în lucru compania și care pare să fie destul de aproape de apariția oficială.

Informația pare destul de credibilă, pentru că vine dintr-o sursă cu un istoric foarte bun. Celebrul Evan Blass, mai cunoscut ca @evleaks este cel care a adus în atenția opiniei publice acest terminal. Mai mult, se speculează că Moto G Stylus va fi o variație a lui Moto G8 Power. Ceea ce înseamnă că sunt disponibile câteva detalii de natură tehnică despre terminal.

O combinație de chipset Snapdragon 665 de la Qualcomm, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate internă de stocare de 64 GB se va ascunde în spatele unui display de 6,36 inchi și rezoluție fullHD+ și va fi ținută în viață de un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh și suport pentru încărcare rapidă de 18W.

Pe spate se va găsi un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 16 megapixeli, în timp ce camera frontală va fi de 25 megapixeli. Un Android 10 completează lista cu detalii tehnice care se cunosc despre Moto G Stylus.

Așa cum spuneam, telefonul pare destul de aproape de lansarea oficială. Sunt șanse mari ca evenimentul Motorola care va risipi misterul ce planează asupra mai multor terminale să aibă loc pe 23 februarie, în ajunul MWC-ului.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep