HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy Tab S6 5G anuntata oficial, disponibila de maine in tara...

Samsung Galaxy Tab S6 5G anuntata oficial, disponibila de maine in tara natala

Samsung Galaxy Tab S6 5G

Producătorul coreean anunță în sfârșit la modul oficial Samsung Galaxy Tab S6 5G, tableta cu conectivitate 5G (primul produs de acest fel) pe care o promite de ceva vreme. De mâine va putea fi achiziționată, în primă fază pe piața din țara natală. Însă este promisă o disponibilitate globală, pe măsură ce și interesul pentru tehnologia 5G va crește. Până la urmă nimeni nu va refuza viteze mai mari de transfer, mai ales dacă prețurile se mai cumințesc.

Samsung Galaxy Tab S6 5G

Samsung Galaxy Tab S6 5G este construită în jurul platformei Qualcomm Snapdragon 855 cu modemul X50. O singură versiune de memorie este disponibilă, cu 6 GB de RAM și capacitate internă de stocare de 128 GB. Toate ascunse în spatele unui display Super AMOLED de 10,5 inchi și rezoluție QHD+ (1600 x 2560 pixeli, aspect 16:10).

Un acumulator de 7040 mAh (cu suport pentru încărcarea rapidă de 15W), o cameră foto principală de 13 megapixeli și una frontală de 5 megapixeli completează lista cu specificații tehnice pentru Samsung Galaxy Tab S6 5G. Tot aici putem include sistemul de operare Android 9.0 Pie cu OneUI peste el, dar și cititorul de amprentă digitală integrat sub ecran.

Prețul pentru Samsung Galaxy Tab S6 5G este de aproximativ 850 dolari, valabil pentru piața coreeană. Primii cumpărători primesc discount-uri la accesoriile dedicate, dintre care cele mai importante sunt S Pen-uri în ediție limitată (tableta vine însoțită de unul standard) și husa de tip cover cu tastatură (Book Cover). Probabil că aceste promoții vor fi valabile și la apariția în Europa, a cărei dată încă nu a fost comunicată.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep