HomeFeaturedFocusUltimul leak despre Xiaomi Mi 10 Pro anunta o premiera interesanta

Ultimul leak despre Xiaomi Mi 10 Pro anunta o premiera interesanta

Xiaomi Mi 10 Pro

Xiaomi Mi 10 Pro va fi viitorul vârf de gamă al companiei chineze în momentul în care va fi anunțat oficial. Și pare că vrea să impresioneze din prima și să își asume acest statut de flagship care se poate lupta cu competitorii care vin de la producătorii cu tradiție. Asta dacă este să dăm crezare ultimelor zvonuri despre acest terminal, care anunță o premieră impresionantă. Xiaomi Mi 10 Pro va fi primul telefon cu o memorie RAM de 16 GB.

Vă dați seama că o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 865 cu o memorie RAM de 16 GB și o capacitate internă de stoacare de 512 GB cu are cum să lase indiferent orice utilizator de Android. Probabil că aceasta va fi combinația de top și că vor exista și variante ceva mai accesibile pentru Mi 10 Pro. În plus, va exista și Xiaomi Mi 10, astfel încât să poată fi satisfăcute cât mai multe zone de interes pentru potențialii cumpărători.

Nici sistemul de patru camere foto de pe spatele terminalului nu cred că va fi mai prejos, cu un senzor principal de 108 megapixeli. Și nici ecranul cu diagonală de 6,4 inchi (îmi place că e ușor mai mic), rezoluție fullDH+ și rata de refresh de 120 Hz.

Acumulatorul lui Xiaomi Mi 10 Pro va avea o capacitate de 5250 mAh și va oferi suport pentru o încărcare ultra-rapidă de 65W.

Sunt convins că v-am stârnit curiozitatea în legătură cu Xiaomi Mi 10 Pro. Sper doar ca informațiile să se dovedească corecte în totalitate, ca să nu fim dezamăgiți în momentul apariției acestui smartphone. Parcă aș avea încredere în cei de la Xiaomi, care au știut întotdeauna să impresioneze.

via Droidholic

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep