HomeFeaturedFocusSe pare ca viitoarea familie S de la Samsung se va numi...

Se pare ca viitoarea familie S de la Samsung se va numi Galaxy S20. Detalii despre Galaxy Bloom

Galaxy S20

Alegerea a fost făcută pentru a celebra cifra rotundă a anului în care tocmai am intrat și a alinia denumirile folosite de Samsung cu anul în care acestea sunt lansate. Informația se vrea a fi oficială și chipurile a fost oferită de către președintele diviziei de mobile al companiei coreene, DJ Koh, în cadrul unei întâlniri destul de restrânse avute la CES cu reprezentanții partenerilor strategici Samsung la nivel global.

Presa nu a avut acces la această reuniune restrânsă, însă se pare că informația a reușit să transpire și în media de specialitate.

Se risipește astfel misterul legat de denumirea viitoarei familii Galaxy S. Asta dacă informația se va dovedi adevărată. Oricum, din mai multe surse converge acest zvon, așa că are șanse destul de mari să fie real.

Tot la acea întâlnire, JD Koh a abordat și subiectul viitorului terminal cu ecran pliabil de la Samsung. Un telefon care aduce ca și construcție cu versiunea 2019 de Motorola RAZR. Și care va purta numele de Samsung Galaxy Bloom, deși media de specialitate a tot vehiculat denumirea de Samsung Galaxy Fold 2. Bloom va fi adresat cu preponderență publicului feminin și va propune o formă care este foarte asemănătoare cu o trusă de farduri. Nu știu dacă va exista și o colaborare cu Lancome, sau numele companiei din industria de cosmetice a fost vehiculat pur întâmplător, dar comparația are logică. Pe de altă parte, să limitezi publicul unui device destul de exclusivist, țintindu-l strict către sexul feminin, poate fi o strategie destul de riscantă.

Oricum ar fi, presimt că la evenimentul de pe 11 februarie, când familia Galaxy S20 va fi prezentată oficial, am putea avea și câteva detalii în plus despre Galaxy Bloom.

via SamMobile

1 COMENTARIU

  1. […] Păi arată chiar foarte bine, aș spune eu, dacă nu aș avea o reținere legată de fotografiile și materialul video generate pe calculator. Totuși, istoricul acestei surse este unul suficient de bun, așa că am voie să mă entuziasmez puțin. Rămâne însă și puțină neîncredere, mai ales că apare denumirea de Samsung Galaxy Z Flip pentru acest telefon cu ecran pliabil al companiei coreene, după ce, la ultima discuție despre el, numele vehiculat era de Samsung Galaxy Bloom. […]

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep