HomeFeaturedFocusVIDEO: test de rezistenta la zgariere si indoire pentru Huawei Mate 30...

VIDEO: test de rezistenta la zgariere si indoire pentru Huawei Mate 30 Pro

Mate 30 Pro

Încet, încet își face și Huawei Mate 30 Pro intrarea pe piețele occidentale. Și bine face, pentru că este un telefon foarte bine realizat, iar lipsa serviciilor Google nu ar trebui să reprezinte un handicap. Da, știu, discuția este lungă de tot aici, dar am văzut cu ochii mei cum în 25 de minute, pe ceas, un Mate 30 Pro nou, adus din China, a primit toate aplicațiile Google cu care sunt obișnuiți utilizatorii de Android.

Dincolo de software, Huawei Mate 30 Pro este un terminal excelent, cu o configurație care nu lasă loc de compromisuri și cu un sistem de camere foto care domină topurile de specialitate.

Și nici construcția nu face rabat de la calitate. Lucru care se poate observa destul de ușor. Un Huawei Mate 30 Pro a trecut printr-o serie de teste de rezistență șa zgâriere și îndoire. Bonus, rezistența la expunere la flacără deschisă, deși aici eu încă am dubii despre scenariul din realitate care se încearcă a fi reprodus de aceste teste.

Cum bine ați ghicit, este vorba despre celebra deja rutină de testare aplicată de JerryRigEverything, prin care au trecut mai toate terminalele cu pretenții de flagship. Cum s-a comportat Huawei Mate 30 Pro? Ei bine, cam cum era de așteptat să se comporte un vârf de gamă. Vă las cu materialul video pentru mai multe detalii. Enjoy!

via JerryRigEverything

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep