HomeFeaturedFocusA fost anuntata oficial varianta globala de Realme C3

A fost anuntata oficial varianta globala de Realme C3

Realme C3

Cu câteva zile în urmă am asistat la apariția oficială a lui Realme C3 în India. Am crezut atunci că este doar un prim pas înspre disponibilitatea globală a acestui telefon entry-level. Și așa și este, numai că versiunea globală vine cu câteva diferențe la nivel de hardware, în timp ce primul C3, cel lansat acum o săptămână, va rămâne destinat exclusiv pieței din India. Ciudată decizia companiei desprinse din Oppo, mai ales că păstrează aceeași denumire pentru ambele telefoane.

Realme C3

Așa cum vom vedea în cele de urmează, diferențele sunt destul de notabile și vizibile la nivel optic, așa că ar putea fi bulversantă păstrarea denumirii pentru unii doritori. Dar fiecare producător e liber să își facă propria strategie comercială, chiar dacă alegerile nu sunt întotdeauna cele mai fericite.

Realme C3

Noul Realme C3 aduce două schimbări mari la nivel de configurație, care au un impact și asupra aspectului fizic al terminalului. Prima este apariția unui al treilea senzor foto pe partea din spate. Se păstrează camera principală de 12 megapixeli, se păstrează senzorul de adâncime de 2 megapixeli, dar mai apare o a treia cameră, tot de 2 megapixeli, de această dată de tip macro.

Tot pe spate se va găsi acum și un cititor de amprentă digitală, metodă de securitate care lipsea de pe C3-ul indian.

Și la interior avem o mică schimbare. Va fi disponibilă și o a treia versiune de memorie, cu doar 2 GB de memorie RAM și 32 GB capacitate internă de stocare, pe lângă configurațiile inițiale 3GB/32GB și 4GB/64GB.

Restul specificațiilor tehnice rămân neschimbate. Avem același display de 6,5 inchi și rezoluție HD+ (aspect 20:9), prevăzut cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală de 5 megapixeli, același chipset MediaTek Helio G70 și același acumulator de 5000 mAh cu tot cu suportul pentru încărcare inversă.

Se păstrează și Android-ul 10 cu interfața Realme UI peste el.

Realme C3

Telefonul își începe deja expansiunea comercială, deocamdată pe alte piețe asiatice, la prețuri de aproximativ 130 dolari pentru versiunea intermediară, cu 3 GB de RAM și 32 GB memorie internă.

via Realme

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep