HomeFeaturedFocusSamsung pregateste Galaxy Tab A 8.4 (2020)

Samsung pregateste Galaxy Tab A 8.4 (2020)

Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020)

Compania coreeană este destul de activă și pe piața de tablete, nu doar pe cea de smartphone. Unul dintre produsele care par să fie destul de aproape de un anunț oficial este Samsung Galaxy Tab A 8.4. O tabletă care a fost listată în Google Play Console, semn că este testată intens. A lăsat și câteva urme, există chiar și o fotografie cu ea. Așa că avem destule piese ale puzzle-ului încât să ne facem o vagă impresie despre acest produs.

Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020) se va baza pe o combinație de chipset Exynos 7904 cu o memorie RAM de 3 GB. Probabil că vor exista mai multe capacități interne de stocare. La fel, dacă judecăm după istoricul companiei, vom avea modele Wi-Fi, dar și modele cu suport pentru conectivitate LTE.

Ecranul tabletei va avea diagonala de 8,4 inchi și o rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Atât frontal, cât și pe spate, există câte o cameră foto. Imaginea generată pe calculator ne arată niște margini destul de subțiri ale ecranului, dar și prezența jack-ului de 3,5 mm.

Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020)

Sistemul de operare este listat în Google Play Console ca fiind Android 9.0 Pie, dar probabil că lansarea va aduce și update-ul la Android 10.

Judecând după lista de specificații tehnice care se cunosc până acum, aș spune că Samsung Galaxy Tab A 8.4 (2020) ar trebui să aibă un preț destul de atractiv. Însă această informație o vom avea de-abia în momentul în care va fi prezentată oficial.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep