HomeFeaturedFocusHTC Wildfire R70 prezentat oficial. HTC traieste!

HTC Wildfire R70 prezentat oficial. HTC traieste!

HTC Wildfire R70

Nu este tocmai semnul de viață pe care îl așteptau fanii acestui brand, dar este mai mult decât nimic. HTC Wildfire R70 este primul semn de viață al companiei pe piața de smartphpone, după destul de multă vreme. Și este un semn destul de timid, sub forma unui entry-level care se adresează piețelor asiatice și despre care ne se știe încă dacă va ajunge și în Europa.

HTC Wildfire R70

Nucleul hardware format dintr-un chipset MediaTek Helio P23, o memorie RAM de 2 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB nu prea mai poate impresiona pe nimeni în 2020. Nici ecranul de 6,53 inchi și rezoluție HD+ (aspect 19,5:9), cu un notch în formă de picătură și cu margini nu foarte înguste.

Camera foto frontală care se ascunde în acest notch este de 8 megapixeli. Pe partea din spate, un sistem de trei camere foto se învecinează cu un cititor de aprentă digitală. Senzorul principal este de 13 megapixeli și este ajutat de unul de adâncime de 2 megapixeli și de unul dedicat macro, tot de 2 megapixeli.

Android-ul 9 Pie și portul microUSB ne arată că telefonul rămâne puternic ancorat în trecut. Singurul aspect care poate fi un argument de vânzare este autonomia peste medie pe care, în condițiile configurației de mai sus, ar trebui să o asigure acumulatorul de 4000 mAh care se încarcă cu 10W.

HTC Wildfire R70 va fi disponibil în două versiuni de culoare, Aurora Blue și Night Black. Deocamdată nu se cunosc detalii comerciale legate de preț sau dată de apariție.

Eu încă mai sper la un flagship HTC, așa ca în vremurile bune!

via HTC

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep