HomeFeaturedFocusLG V60 ThinQ 5G a fost prezentat oficial

LG V60 ThinQ 5G a fost prezentat oficial

LG V60 ThinQ 5G

Vârful de gamă al companiei coreene a fost prezentat oficial. LG V60 ThinQ 5G se încoronează în această postură și aduce câteva argumente solide pentru a justifica acest lucru. Păstrează din trăsăturile predecesorului său, însă aduce îmbunătățiri acolo unde ele erau necesare. Și unde era nevoie pentru a ține pasul cu competitorii.

Un exemplu este chipset-ul Qualcomm Snapdragon 865, vârful de gamă al producătorului american de chip-uri. Vine la pachet cu conectivitatea 5G (dual mode) și face pereche cu o memorie RAM de 8 GB și cu o capacitate internă de stocare de 128 GB, care poate fi extinsă la nevoie prin microSD.

LG V60 ThinQ 5G

La exterior avem un display OLED de 6,8 inchi, cu aspect alungit (proporție 20,5:9), rezoluție fullHD+. Camera foto frontală, de 10 megapixeli, își face loc într-un notch în formă de picătură. Ecranul integrează și cititorul de amprentă digitală și este protejat cu Gorilla Glass 5.

Pe partea din spate, LG V60 ThinQ 5G propune un sistem de două camere foto, ajutat de un senzor ToF. Camera principală are o rezoluție de 64 megapixeli și este ajutată de un senzor ultra-wide de 13 megapixeli.

LG V60 ThinQ 5G

Un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh și suport pentru Quick Charge 4+, sistemul de operare Android 10 cu interfața proprietară LG UX 9.0 peste el, certificarea IP68, respectarea standardului MIL-STD 810G sau chip-ul audio Quad-DAC de 32 biți sunt aspecte care merită și ele evidențiate. Poate chiar și butonul hardware dedicat Google Assistant.

La fel cum merită evidențiat și noul LG Dual Screen. Un accesoriu dedicat care, la fel ca și la ediția anterioară, poate atașa un al doilea display și care oferă perspectiva LG asupra ecranelor pliabile. Atunci când sunt deschise, cele două ecrane pot funcționa ca unul singur. Desigur, sunt despărțite de o margine destul de vizibilă, însă unii utilizatori pot aprecia faptul că acest al doilea ecran se poate detașa de telefon atunci când nu este nevoie de el.

LG V60 ThinQ 5G

Partea mai puțin fericită este că acum, LG Dual Screen nu mai are o baterie proprie. Totuși, ar trebui ca acumulatorul de 5000 mAh al telefonului să fie suficient. S-a lucrat și la balamaua care conectează cele două ecrane, care permite acum o libertate mai mare de mișcare, iar pe spatele acestui al doilea display avem un ecran suplimentar, mic, pentru notificări atunci când terminalul este închis. Ecranul cel mic știe și Always On.

Nu au fost detaliate informațiile comerciale despre LG V60 ThinQ 5G. Când vor deveni publice vom reveni asupra acestui subiect.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep