HomeFeaturedFocusHuawei Mate Xs disponibil la precomanda in Europa

Huawei Mate Xs disponibil la precomanda in Europa

Huawei Mate Xs

De-abia a fost anunțat oficial cel de-al doilea telefon cu ecran pliabil de la Huawei, că deja este disponibil la precomandă în Europa. Bine, dacă e să ne plasăm mai aproape de realitate, am spune că Huawei Mate Xs este o reeditare cu câteva mici îmbunătățiri a predecesorului său, Huawei Mate X. Oricum, dincolo de acest detaliu, surprinde plăcut viteza cu care terminalul ajunge pe piețele europene.

Deocamdată este disponibil la precomandă în Elveția, în oferta unuia dintre cei mai mari retaileri de pe această piață (Digitec). Huawei Mate Xs are un preț de vânzare de 2350 euro (2499 franci elvețieni). Un preț destul de apropiat de cel valabil pentru China, unde telefonul costă aproximativ 2225 euro.

Huawei Mate Xs

Comenzile se pot plasa pe site-ul Digitec din 2 martie, iar livrările sunt programate să înceapă pe 16 martie, la distanță de două săptămâni.

Oferta celor de la Digitec precizează în mod explicit (cu roșu, ca să iasă și mai bine în evidență) că telefonul nu vine cu serviciile Google preinstalate. Sunt foarte curios cum va digera publicul european acest lucru. Și nu Huawei Mate Xs ne va oferi răspunsul la această întrebare, ci viitoarea serie P40 de la Huawei, sau modelul Mate 30 Pro, care tocmai a ajuns oficial și în România. Dacă producătorul chinez trece cu bine de acest hop și reușește să impună alternativa Huawei Mobile Services, cred că are drumul netezit spre supremația în piața de smartphone.

via Digitec

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep