HomeFeaturedFocusLG W10 Alpha prezentat oficial, entry-level de 140 dolari

LG W10 Alpha prezentat oficial, entry-level de 140 dolari

LG W10 Alpha

Producătorii de smartphone anunță diferite modele pe care în mod normal ar fi trebuit să le vedem la MWC, expuse în standuri. Unii trec direct la anunțuri oficiale, alții fac campanii concertate de teasing. Fiecare are o strategie, unele încropite în grabă după momentul anulării târgului de la Barcelona. După ce LG a prezentat modelele K61, K51S și K41S, acum ne aduc un entry-level accesibil. LG W10 Alpha are un preț de aproximativ 140 dolari, valabil pentru piețele asiatice, dar se vorbește și despre o disponibilitate globală.

LG W10 Alpha

Telefonul este construit în jurul unui chipset ciudat Unisoc SC9863A (procesor octa-core Cortex-A55 până la 1,6 GHz). Acesta este ajutat de o memorie RAM de 3 GB și o capacitate internă de stocare de 32 GB. Aceasta din urmă poate fi extinsă prin microSD.

Toate acestea sunt ascunse în spatele unui display de 5,71 inchi, cu rezoluție HD+ (aspect 19:9). Acesta este prevăzut cu un notch în formă de picătură, pentru camera frontală de 8 megapixeli. Marginile ecranului încearcă să fie suficient de discrete, dar nu se ridică nici pe departe la nivelul unui flagship actual.

Camera frontală își aduce aportul la funcția Face Unlock, care suplinește lipsa cititorului de amprentă digitală. Camera de pe spate, de 8 megapixeli, Android-ul 9.0 Pie și acumulatorul de 3450 mAh completează lista cu specificații tehnice care merită evidențiate.

LG W10 Alpha este genul de terminal care s-ar putea mișca bine în ofertele operatorilor, subvenționat în cadrul contractelor de servicii. Dar până acolo mai este ceva drum. Oricum, așa cum spuneam, informațiile comerciale vorbesc și depre o disponibilitate în Europa la un moment dat.

via LG

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep