HomeFeaturedFocusNokia 5.2 scapa in fotografii leak, ar putea fi lansat la MWC

Nokia 5.2 scapa in fotografii leak, ar putea fi lansat la MWC

Nokia 5.2

Două fotografii trunchiate ce înfățișează un viitor terminal Nokia au făcut rapid turul publicațiilor de specialitate. Dintr-o sursă demnă de suficient de multă încredere, celebrul leakster @evleaks, ni se spune că acestea înfățișează viitorul terminal Nokia 5.2, care a avut numele de cod Captain America. Vin la pachet și câteva specificații tehnice ale dispozitivului (configurația nu este încă acoperită în totalitate), dar și o posibilă dată de apariție.

Nokia 5.2

Din punct de vedere tehnic, se pare că viitorul Nokia 5.2 va fi construit în jurul unei combinații de memorie RAM de 6 GB cu o capacitate internă de stocare de 64 GB.

Pozele de tip real life ne arată un display cu un notch în formă de picătură, pentru camera frontală. Dar și un sistem de patru camere foto, dispuse circular. În mijlocul lor, integrat în modulul circular, se găsește flash-ul cu LED, iar sub acesta vom avea și cititorul de amprentă digitală.

Despre Nokia 5.2 se spune că va fi anunțat oficial în cadrul evenimentului Nokia de la MWC, pe 23 februarie. Va deveni disponibil în jurul datei de 4 martie, la un preț de aproximativ 180 dolari. Cred că se va bucura de ceva succes în ofertele operatorilor.

via @evleaks

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep