HomeFeaturedFocusRealme X50 Pro 5G se prefigureaza a fi un adevarat flagship

Realme X50 Pro 5G se prefigureaza a fi un adevarat flagship

Realme X50 Pro 5G

Realme își va anunța oficial viitorul flagship în cadrul unui eveniment online, pe 24 februarie. Asta pentru că planurile inițiale, de a-l prezenta pe Realme X50 Pro 5G în fața publicului de la Mobile World Congress, au fost date peste cap de anularea evenimentului. Până atunci însă, avem parte de zvonuri și informații chiar și oficiale despre terminal. Detalii care ne arată că tânăra companie desprinsă din Oppo vrea să vină cu un vârf de gamă capabil să se bată cu concurenții săi mai faimoși.

Am văzut cu vreo două zile în urmă că un Realme X50 Pro 5G a fost testat în AnTuTu Benchmark și a stabilit acolo un nou record, cu un punctaj de 574.985 puncte. Lucru posibil în mare măsură datorită combinației de chipset Qualcomm Snapdragon 865 cu o memorie RAM de 12 GB (LPDDR5) și o capacitate internă de stocare de 256 GB (UFS 3.0). O adevărată bestie de telefon!

Acum primim informații oficiale, direct de pe conturile europene de social media ale companiei, legate de acumulatorul telefonului. Mai exact, de suportul pentru încărcare ultra-rapidă (Super Dart Charge) de 65W. O viteză impresionantă de încărcare.

Tot pe canale oficiale vine și un mic detaliu legat de camera foto frontală. De fapt, va fi un sistem dual camera, integrat în două orificii plasate în partea din stânga sus a ecranului.

Deocamdată acestea sunt detaliile care se cunosc despre Realme X50 Pro 5G. Suficiente însă pentru a ne da seama că producătorul nu a făcut rabat de la nimic și pare să își dorească să dea lovitura cu acest terminal.

via GSM Arena  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep