HomeFeaturedFocusPoco X2 anuntat oficial, raport pret/specificatii extrem de atractiv

Poco X2 anuntat oficial, raport pret/specificatii extrem de atractiv

Poco X2

Subiectul multor campanii de teasing oficial și ar unor leak-uri suspecte, iată că Poco X2 a fost anunțat oficial. Într-un moment în care compania s-a desprins și este de sine stătătoare (o manevră destul de suspectă, din punctul meu de vedere), un terminal propriu cu un raport preț/specificații foarte atractiv este foarte bine venit și va aduce beneficii clare și la nivel de imagine.

Poco X2 are câteva elemente de natură tehnică cu care va cuceri instant publicul. Telefonul este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 730 și va propune trei configurații de memorie. Prima, cu 6 GB de RAM și memorie internă de 64 GB, a doua cu o memorie RAM tot de 6 GB, dar cu stocare de 128 GB și cea de top, cu o memorie RAM de 8 GB și o capacitate internă de stocare de 256 GB.

Poco X2

Toate acestea vor fi ascunse în spatele unui display de 6,67 inchi, rezoluție fullHD+ și aspect 20:9 și o rată de refresh de 120 Hz. Acesta este prevăzut cu un orificiu oval, care va găzdui un sistem frontal de două camere foto. Senzorul principal are 20 de megapixeli și va fi ajutat de unul de adâncime, de 2 megapixeli.

Pe spate se găsește un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli. Acesta va fi ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor va fi unul dedicat macro, cu o rezoluție de 2 megapixeli.

Cititorul de amprentă este integrat în butonul fizic de pornire, plasat lateral. Acumulatorul are o capacitate de 4500 mAh și oferă suport pentru încărcarea rapidă de 27W.

Prețurile pentru Poco X2 încep de la aproximativ 205 euro și ajung până la 255 euro, în funcție de capacitățile de memorie ale fiecărui model.

Terminalul va fi pus în vânzare săptămâna viitoare, în primă fază pe piețele asiatice.

via AndroidAuthority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep