HomeFeaturedFocusRealme X50 Pro 5G prezentat oficial, pentru utilizatorii hardcore de Android

Realme X50 Pro 5G prezentat oficial, pentru utilizatorii hardcore de Android

Realme X50 Pro 5G

Un adevărat monstru de telefon, asta pare să fie noul realme X50 Pro 5G, pe care compania desprinsă din Oppo l-a prezentat oficial. Se pare că este o perioadă activă în evenimente de lansare. Dacă tot nu mai este MWC, fiecare se descurcă pe cont propriu. Nu ne deranjează foarte tare, important este că avem parte de anunțuri oficiale care animă piața de smartphone. Și dacă Sony Xperia 1 Mk II merge către cei care țin încă la brand, noul X50 Pro 5G de la Realme se adresează celor care caută putere brută.

Realme X50 Pro 5G

Telefonul este construit în jurul unei combinații de chipset Qualcomm Snapdragon 865 cu o memorie RAM de 12 GB (LPDDR5) și o capacitate internă de stocare de 256 GB (UFS 3.0). Am specificat tipurile de memorii, pentru că Realme se laudă cu viteze uimitoare de scriere și de citire, cu ajutorul tehnologiilor TurboWrite și Host Performance Booster. Mai exact, până la 760 MB/s la scriere și 1900 MB/s la citire. Frumos!

Există și variante ceva mai accesibile, cu 6 GB de RAM sau 8 GB de RAM și cu memorie internă de 128 GB.

La nivel de costrucție, avem un display Super AMOLED de 6,44 inchi, cu rezoluție fullHD+ și rată de refresh de 90 Hz. Este protejat cu Gorilla Glass 5 și integrează cititorul de amprentă digitală. În stânga sus are un decupaj oval (orificiu de tip pill am văzut că i se mai spune) care integrează sistemul dual camera frontal. Un senzor principal de 32 megapixeli (Sony IMX616) și unul ultra-wide de 8 megapixeli.

Pe partea din spate avem un sistem de patru camere foto, cu un senzor principal de 64 megapixeli (Samsung ISOCELL GW1, tehnologie Tetracell, care generează fotografii de 16 megapixeli). Este ajutat de un senzor ultra-wide de 8 megapixeli, unul telephoto de 12 megapixeli și un al patrulea senzor de adâncime. Terminalul se laudă cu un zoom optic hibrid de 20x.

Realme X50 Pro 5G

Nici la acumulator nu s-a făcut rabat. Bateria are capacitatea de 4200 mAh și oferă suport pentru SuperDart Flash Charge, o încărcare ultra-rapidă de 65W. În 35 de minute, acumulatorul poate fi încărcat complet. Există și încărcare wireless de 30W, dar și reverse charging de 18W.

Sistemul de operare este un Android 10 cu interfața RealmeUI peste el.

Realme X50 Pro 5G

Varianta de top are un preț recomandat pentru Europa de 749 euro. Nu este puțin, dar prin comparație cu numele ceva mai consacrate, începe să arate bine. Va fi disponibil în două versiuni: roșu și verde. Să vedem în ce fel va ajunge și pe meleagurile mioritice. Oricum, magazinul oficial al companiei, face livrări în destule țări europene.

via Realme

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep