HomeFeaturedFocusSamsung protejeaza numele Nonacell, la timp pentru lansarea Galaxy S20 Ultra

Samsung protejeaza numele Nonacell, la timp pentru lansarea Galaxy S20 Ultra

Galaxy S20 Ultra Nonacell

Vârful de gamă al coreenilor de la lansarea Unpacked de pe 11 februarie va avea un senzor foto de 108 megapixeli, model ISOCELL Bright HMX, care va folosi o tehnologie ce va uni nouă pixeli într-unul singur, pentru a obține fotografii spectaculoase de 12 megapixeli. Se pare că numele purtat de această tehnologie, care se va regăsi și în descrierea terminalului, va fi Nonacell.

Producătorul coreean tocmai a înregistrat acest nume, la timp pentru lansarea lui Galaxy S20 Ultra. Dacă ne gândim că tehnologia similară, care alătura doar patru pixeli, a fost numită de Samsung Tetracell, lucrurile chiar au sens. Așadar, în comunicarea de marketing a companiei se va vorbi foarte frecvent de Galaxy S20 Ultra Nonacell. Sau un concept asemănător.

Adevărul este că Samsung pare a se fi întrecut pe sine cu acest Galaxy S20 Ultra, care va pune destul de multe companii concurente pe jar. Prețul terminalului va fi probabil pe măsura specificațiilor tehnice. Există speculații conform cărora S20 Ultra va avea un preț de pornire de 1099 dolar/euro. Și s-ar putea să fie foarte adevărate, mai ales în contextul în care piața de smartphone pare să fie afectată la nivel global de criza din China, declanșată de coronavirus, care va duce la stocuri limitate de terminale în perioada următoare.   

Prețul rămâne să fie confirmat, probabil pe 11 februarie, însă detaliile despre senzorul principal al sistemului de patru camere de pe spatele lui S20 Ultra cred că sunt corecte. Iar Nonacell va funcționa fix cum am intuit ceva mai sus.

via LetsGoDigital  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep