HomeFeaturedFocusSchimbari la Microsoft: Panos Panay conduce acum divizile Devices si Windows Experience...

Schimbari la Microsoft: Panos Panay conduce acum divizile Devices si Windows Experience group

Panos Panay este acum și la conducerea diviziei Windows Experience, păstrându-și și poziția de șef al diviziei dehardware în Microsoft.
Panos Panay este acum și la conducerea diviziei Windows Experience, păstrându-și și poziția de șef al diviziei de hardware în Microsoft.

Microsoft a anunțat astăzi schimbări importante în interiorul companiei, cele mai importante vizând divizia de Windows, lăsată în umbră prea mult timp de către Satya Nadella.

Așa se face că Panos Panay ca vonduce acum Windows Experiences și divizia de hardware a Microsoft. Noul grup se va numi Devices + Windows. Până acum divizia Windows a fost sub Joe Belfiore. Panos Panay va continua să îi raporteze lui Rajesh Jha, Executive Vice President of Microsoft Experiences and Devices Group.

Belfiore, alături de Ales Holecek vor conduce Office Experience Group (OXO) și își va păstra poziția de conducere pentry Microsoft News și celelalte aplicații de mobil ale Microsoft pentru iOS și Android.

Celelalte schimbări sunt:

  • Eran Megiddo, Corporate Vice President of Windows Product & Education, va conduce Modern Life Experiences (MLX) and Education group.
  • Brian Macdonald, șeful curent al Teams se pensionează.
  • Jeff Tepper preia Teams alături de SharePoint și OneDrive.
  • Kirk Koenigsbauer, CVP of Microsoft 365, devine COO pentru Rajesh Jha.

Dintre schimbările de mai sus cea mai importantă mi se pare mutarea lui Panos Panay pe zona Windows, unde sper să văd un impuls similar cu cel pe care l-a primit linia Surface. Combinația de Surface și Windows va trebui să fie mai eficientă și să impresioneze.

Voi ce credeți?

via zdnet

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep