HomeFeaturedFocusFOTO: sistemul de camere de pe Samsung Galaxy S20 Ultra fotografiat in...

FOTO: sistemul de camere de pe Samsung Galaxy S20 Ultra fotografiat in detaliu

Samsung Galaxy S20 Ultra

Cred că este prima fotografie de tip real life cu Samsung Galaxy S20 Ultra. Dar asta contează mai puțin, mai sunt șase zile până la lansarea oficială. Important este că vedem în realitate cum arată modulul de patru camere foto de pe spatele acestui flagship. Și avem ce vedea!

Samsung Galaxy S20 Ultra

Un modul dreptunghiular de o dimensiune impresionantă (aproape jumătate din lățimea telefonului) și destul de proeminent, cu senzorul periscop evidențiat separat, probabil pentru a-i permite să lucreze în voie.

Senzorul principal va fi un ISOCELL Bright HMX de 108 megapixeli. Va fi ajutat de un senzor de tip periscop, de 48 megapixeli, capabil de un zoom optic 10x și unul hibrid de 100x, unul wide de 64 megapixeli și un al patrulea senzor ultra-wide. Sună frumos de tot.

Într-o altă fotografie, de la altă sursă, tot de tip real life, Samsung Galaxy S20 Ultra apare lângă un Galaxy S20+.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Are tot patru camere foto, însă ansamblul este mai puțin spectaculos. Un senzor de 12 megapixeli, unul telephoto de 64 megapixeli, un al treilea senzor de 12 megapixeli, de această dată ultra-wide și unul de tip 3D ToF. Ca de obicei, contează mult și softul care lucrează cu acest hardware și, de obicei, Samsung a făcut treabă bună la acest capitol.

Acestea vor fi vârfurile de gamă ale coreenilor după data de 11 februarie, atunci când are loc evenimentul Unpacked, în cadrul căruia vor fi prezentate oficial terminalele din familia Galaxy S20. Hai că nu mai este mult!

via @IceUniverse  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep