HomeEvenimenteSony si Amazon isi anuleaza participarea la MWC

Sony si Amazon isi anuleaza participarea la MWC

Sony MWC

Încep să se cam înmulțească știrile de acest fel și asta este oarecum dureros pentru un eveniment de asemenea anvergură. După ce am aflat ieri că nVidia și Ericsson, Intel au luat aceeași decizie și știam de ceva vreme că LG, Sony și-au anulat participarea iar ZTE participă doar cu stand, dar și-a anulat evenimentele de presă, acum vine această nouă informație.

Dacă Amazon sau nVidia nu erau prezențe foarte agresive la Mobile World Congress, neparticiparea Sony, alăturată lipsei celor de la LG se va resimți din plin. Cu atât mai mult cu cât ambele companii aveau anunțuri importante de terminale high-end de făcut în cadrul evenimentului. De altfel, și compania japoneză a specificat că terminalele sale pe care lumea pasionată de smartphone le aștepta, vor avea parte de un eveniment online de lansare.

Chiar dacă nu am precizat care este cauza acestor decizii, ați intuit deja că este vorba despre epidemia de coronavirus din China. Recunosc că inițial nu i-am dat foarte multă importanță, ba chiar am crezut că sunt obișnuitele exagerări ale presei în căutare de senzațional. Însă ultimele informații, și nu mă refer aici doar la cele din sfera tehnologiei, încep să fie îngrijorătoare.

Inclusiv organizatorii Mobile World Congress au luat o serie de măsuri pentru a limita posibilitățile de extindere a virusului și vor să impună un set de restricții pentru participanții care vin din China și din zonele asiatice expuse deja virusului. Și cum o mare parte din companiile de tehnologie provin din China sau își desfășoară activitățile de producție în această țară, cred că nu exagerez deloc dacă spun că s-ar putea ca întreg evenimentul să fie anulat. Oricum, deja este clar pentru toată lumea că nu va mai avea anvergura din alți ani și că entuziasmul celor care participă la astfel de lansări de produse a fost serios știrbit de evoluția acestei epidemii.

via Sony, TechCrunch  

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep