HomeFeaturedFocusVIDEO: Microsoft Surface Duo filmat in real-life

VIDEO: Microsoft Surface Duo filmat in real-life

Microsoft Surface Duo

S-a tot vorbit în ultima vreme despre Surface Duo, un proiect de smartphone la Microsoft, care propune o alternativă la telefoanele cu ecran pliabil de la Samsung și Huawei. Și mai nou și Motorola. Proiectul nu se bazează pe un ecran flexibil/pliabil, însă folosește două display-uri alăturate, ambele de 5,6 inchi, despărțite de o balama destul de discretă (practic invizibilă în anumite momente), care pot funcționa ca un singur ecran atunci când telefonul este deschis.

Recunosc că am fost destu de sceptic în legătură cu acest proiect, mi s-a părut (și nu pot să spun că am depășit în totalitate această fază) că Microsoft este puțin în urma vremurilor și că nu este tocmai cea mai fericită soluție pentru o reintrare a companiei pe piața de smartphone.

Însă clipul video care tocmai a ieșit la iveală și care a făcut rapid turul Internetului mi-a mai schimbat din părere. Un Microsoft Surface Duo a fost surprins în mâinile unui tester într-un metrou în Canada (în Vancouver mai exact). Și modul său de utilizare pare destul de interesant și de facil. Recunosc că nu mai sunt chiar așa de neîncrezător și că materialul video mi-a stârnit destul de mult curiozitatea.

Se pare că Microsoft a dat unități de test pentru dezvoltatorii de aplicații, pentru a adapta anumite funcționalități la interfața dual-screen a dispozitivului, care permite fie utilizarea unei suprafețe mai mari de ecran, fie rularea a două aplicații în paralel.

Oricum, începe să mi se pară interesantă abordarea Microsoft. Și sper să vedem progrese pe măsură ce timpul trece. Deocamdată vă las cu materialul video.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep