HomeFeaturedFocusSony Xperia L4 anuntat oficial, mid-range de bagat in seama

Sony Xperia L4 anuntat oficial, mid-range de bagat in seama

Sony Xperia L4

Tocmai și-a făcut apariția oficială Sony Xperia L4. Un mid-range care împrumută o serie de trăsături de la flagshipul generației trecute, Xperia 1. Nu trebuie să vă entuziasmați prea tare, multe dintre aceste trăsături sunt de natură fizică. Cea mai importantă și interesantă, aspectul alungit, dat de display-ul 21:9. De asemenea, a fost preluat și cititorul de amprentă digitală plasat lateral. Plus sistemul de trei camere foto de pe spate, dar doar în ceea ce privește numărul senzorilor.

Sony Xperia L4

Însă, din păcate, atunci când vorbim despre puterea dispozitivului, avem aceeași configurație ca și la generația anterioară. Un chipset MediaTek Helio P22 ajutat de o memorie RAM de 3 GB. Capacitatea internă de stocare este de 64 GB. Toate sunt ascunse în spatele ecranului alungit, de 6,2 inchi și rezoluție HD+ (aspect 21:9).

Pe spate găsim un sistem modest de trei camere foto, cu un senzor principal de 13 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 5 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Camera frontală este de 8 megapixeli și este integrată într-un mic notch central în formă de U.

Acumulatorul de pe Sony Xperia L4 are o capacitate de 3580 mAh și oferă suport pentru o încărcare rapidă. Cât de rapidă, nu prea se specifică.

Telefonul va fi disponibil în două culori, negru și albastru. Detaliile comerciale lipsesc cu desăvârșire. Nu se știe nimic despre preț, iar apariția sa este programată în această primăvară.

Sony Xperia L4

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep