HomeFeaturedFocusCateva detalii tehnice despre Vivo Z6 5G

Cateva detalii tehnice despre Vivo Z6 5G

Vivo Z6 5G

Compania chineză lucrează la un premium mid-range (aceasta este formularea pentru telefoanele cu trăsături apropiate de cele de flagship, aspect modern și bine finisat și prețuri ceva mai accesibile) cu suport pentru conectivitatea 5G. Vivo Z6 5G este numele lui și este un succesor evident pentru Vivo Z5. Un telefon care se pare că va fi prezentat oficial pe 29 februarie. Până la momentul apariției sale, s-au sintetizat câteva detalii tehnice care ne pot ajuta să avem deja o imagine despre terminal.

Vivo Z6 5G va fi construit în jurul chipset-ului Qualcomm Snapdragon 765G. Unul dintre argumentele sale majore de vânzare va fi acumulatorul cu o capacitate de 5000 mAh și suport pentru încărcarea rapidă de 44W. S-a mai făcut teasing pentru sistemul de răcire integrat în telefon, denumit pompos PC-class cooling system.

Din punct de vedere vizual, se distinge aspectul elegant, dat de ecranul cu margini foarte înguste. Contribuie și orificiul foarte discret care integrează camera foto frontală. Pe partea din spate vedem un modul rectangular care încadrează patru camere foto și un flash.

Cam acestea sunt informațiile care se cunosc până acum despre Vivo Z6 5G. Nu sunt multe, dar ele întrevăd un terminal elegant, care s-ar putea bucura de un preț avantajos și care ar avea destul de multe de oferit. Vivo este în același grup cu Oppo, iar despre Oppo se tot vorbește că va intra oficial în România, așa că ne rămâne o mică speranță. Există și calea magazinelor online din China, care fac livrări inclusiv la noi în țară, dacă chiar vă va cuceri acest smartphone.

via IndiaShopps  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep