HomeFeaturedFocusUn mid-range de la Huawei aproape de aparitia oficiala

Un mid-range de la Huawei aproape de aparitia oficiala

Huawei mid-range

Un telefon misterios de la Huawei trece prin diverse certificări și testări și stârnește tot mai mult interes. Nu pentru că ar fi vreun vârf de gamă cu specificații de top (ba chiar din contră), ci pentru că nimeni nu are nici cea mai vagă idee despre care va fi denumirea sa comercială. Deocamdată mergem pe numele de cod, Huawei MED-AL00 și facem un scurt inventar al detaliilor care se cunosc despre acest telefon.

Trebuie spus că sursa acestor informații o reprezintă o vizită la TENAA (pentru certificarea în scopul vânzării pe piața din China) și o testare în Geekbench.

Misteriosul Huawei se va baza pe o combinație de chipset MediaTek Helio P35 cu o memorie RAM de 4 GB. Informația vine din Geekbench, acolo unde mai vedem un Android 10 (cel mai probabil varianta open source). Nu, nu va avea serviciile Google preinstalate. Și, dacă este să urmăm sfaturile celor două companii implicate (Google și Huawei), nici nu trebuie să le instalăm din surse nesigure. Huawei propune Mobile Services, o suită de aplicații și un market în dezvoltare, care să suplinească lipsa ecosistemului Google.

La aceste specificații din Geekbench putem adăuga un display de 6,3 inchi cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. Plus un acumulator de 5000 mAh cu suport pentru o încărcare (aproape) rapidă de 10W.

Din fotografiile publicate de TENAA (unele destul de neclare) se distinge pe partea din spate a telefonului un sistem de două camere foto.

Huawei mid-range

Acestea sunt detaliile care se cunosc până acum despre MED-AL00. Putem spune că se prefigurează un mid-range. Mi-ar plăcea să afirm că acest gen de terminal este croit pentru ofertele operatorilor, dar lipsa serviciilor Google s-ar putea să atârne greu aici. Așa că așteptăm un anunț oficial înainte de a ne pronunța.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep