HomeFeaturedFocusXiaomi Mi 10 Pro se instaleaza pe primul loc al topului DxOMark

Xiaomi Mi 10 Pro se instaleaza pe primul loc al topului DxOMark

Proaspăt anunțatul oficial Xiaomi Mi 10 Pro a fost deja în testele celor de la DxOMark și reușește să se instaleze direct pe prima poziție a acestui top.

Xiaomi Mi 10 Pro DxOMark

Telefonul a realizat un scor total de 124 puncte (134 puncte pentru abilitățile foto și 104 puncte pentru înregistrarea video), cu un punct mai mult decât Huawei Mate 30 Pro 5G, fostul rege al acestui clasament. Astfel, Xiaomi Mi 10 Pro devine telefonul cu cea mai bună cameră foto, în opțiunea celor de la DxOMark, care se bucură de destul de multă credibilitate în rândul pasionaților de smartphone. Mă rog, mai corect spus, cu cel mai bun sistem de camere foto. Meritul pentru aceste rezultate aparține, în mare măsură, senzorului principal de 108 megapixeli, acoperit de o lentilă 8P.

Acesta este ajutat de alți trei senzori foto: un telephoto de 8 megapixeli, un alt telephoto, de 12 megapixeli, dedicat portretelor și un ultra-wide de 20 megapixeli. Cu siguranță că și software-ul are importanța sa și cei de la Xiaomi încep să realizeze acest lucru.

Sunt curios ce se va întâmpla când ajunge și Samsung Galaxy S20 Ultra în teste la DxOMark, pentru că avem tot un senzor de 108 megapixeli, cu tehnologie diferită.

Detaliile testării realizare de DxOMark, felul în care au punctat aceștia fiecare aspect și de unde a rezultat scorul primit de Xiaomi Mi 10 Pro, le găsiți în link-ul sursă.

via DxOMark

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep