HomeFeaturedFocusAstro Slide 5G Transformer, concept retro de smartphone

Astro Slide 5G Transformer, concept retro de smartphone

Astro Slide 5G Transformer

Uite o propunere oarecum inedită de smartphone. Inedită pentru vremurile actuale. Astro Slide 5G Transformer este un concept supus finanțării publice prin IndieGoGo și propune o tastatură QWERTY fizică, atașată unul telefon oarecum clasic printr-un mecanism de tip slider. Nu este o inovație, Nokia folosea acest tip de construcție cu mai bine de 10 ani în urmă.

Ar putea să prindă? Este greu de răspuns la această întrebare și cred că inclusiv decizia companiei din spatele acestui proiect (Planet Computers) de a-l supune finanțării prin IndieGoGo este un răspuns. Da, în teorie ar putea avea succes, campania de finanțare a strâns deja aproape de trei ori mai mulți bani decât își propusese și mai sunt 39 de zile până să se încheie. Dar asta nu garantează automat nici succesul unui astfel de dispozitiv și nici faptul că el va vedea lumina zilei vreodată.

Astro Slide 5G Transformer

Deocamdată avem doar câteva fotografii și câteva specificații tehnice. Suficiente pentru a ne da seama că nu vom avea de-a face cu un vârf de gamă, ci cu un telefon în zona de mid-range, care vrea să vândă forma neobișnuită pentru zilele noastre.

Ori prețul propus de 820 euro mi se pare cam mare pentru configurația care se prefigurează. Un ecran de 6,53 inchi, un Android 10 cu opțiune multi-boot și suport pentru Linux, un chipset MediaTek Dimensity 1000 cu 6 GB de RAM și memorie internă de 128 GB sau un acumulator de 4000 mAh nu vor impresiona prea mulți fani de Androide.

Astro Slide 5G Transformer

La fel cum nu o va face nici camera foto de pe spatele telefonului (single) de 48 megapixeli. Mai multe detalii tehnice găsiți în link-ul sursă.

Prețul pentru cei care decid acum să susțină acest proiect este de doar 490 euro. Sunt curios dacă faptul că această campanie de finanțare este deja un succes va determina compania din spate să meargă mai departe cu acest Astro Slide 5G Transformer.

via IndieGoGo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep