HomeFeaturedFocusHonor 30S lansat oficial, un nou telefon 5G accesibil

Honor 30S lansat oficial, un nou telefon 5G accesibil

Honor 30S

Mă bucură enorm că zona asta de telefoane 5G cu preț accesibil începe să fie tot mai aglomerată, pentru că le mai taie din elan producătorilor atunci când vine vorba de prețurile vârfurilor lor de gamă. Mai nou nu te mai poți apropia de un flagship veritabil fără 1000 de euro (câteodată chiar și această sumă nu ajunge) și unul dintre argumentele acestor prețuri mari era suportul pentru conectivitatea 5G. Acum lucrurile încep să se așeze pe un făgaș ceva mai normal.

Honor 30S

Honor 30S este un telefon construit în jurul chipset-ului Kirin 820, care vine cu modemul 5G integrat și care, pe deasupra, pare capabil de performanțe remarcabile. Procesorul octa-core este ajutat de o memorie RAM de 8 GB. La nivel de capacitate internă de stocare avem o versiune cu 128 GB și una cu 256 GB. În ambele situații există și un slot microSD.

Ecranul este un IPS de 6,5 inchi, cu rezoluție fullHD+. Este prevăzut cu un orificiu discret pentru camera foto frontală de 16 megapixeli. Mai mult, integrează elegant și cititorul de amprentă digitală.

Pe partea din spate, Honor 30S se laudă cu un sistem de patru camere foto. Senzorul principal este de 64 megapixeli și este acompaniat de un telephoto și un ultra-wide, ambii de câte 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Terminalul este capabil de un zoom optic 3x și de unul hibrid 20x.

Un acumulator de 4000 mAh cu suport pentru încărcare ultra-rapidă de 40W ține în viață terminalul. Sistemul de operare este Android 10 OpenSource cu Magic UI 3.1.1 peste el. Nu are serviciile Google, ci alternativa oferită de compania chineză.

Prețurile pentru Honor 30S sunt de aproiximativ 340 dolari, respectiv 380 dolari, în funcție de cantitatea de memorie internă. Evident, sunt prețuri valabile pentru China, dar terminalul promite disponibilitate globală.

via Honor

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep