HomeFeaturedFocusDetalii tehnice despre Motorola Edge

Detalii tehnice despre Motorola Edge

Motorola Edge+

A nu se face confuzie cu Motorola Edge+, viitorul flagship pe care se pregătește să îl lanseze producătorul de smartphone și care, speră fanii, va fi capabil să se lupte cu competitorii de la branduri mai puternice pe piața de telefoane smart. Motorola a demonstrat de multe ori că știe să facă terminale foarte OK, așa că așteptările sunt pe măsură pentru Edge+. În paralel însă, se pare că este în lucru și o versiune ceva mai accesibilă, Motorola Edge, iar ultimele informații converg înspre această ipoteză.

Dacă Edge+ se va baza pe un chipset Qualcomm Snapdragon 865 combinat cu până la 12 GB de RAM, despre Motorola Edge se spune că se va baza pe un Snapdragon 765, combinat cu 6 GB de memorie RAM. Nu se spune încă nimic despre suportul pentru conectivitatea 5G.

Se pare că ecranul va fi un OLED de 6,67 inchi, cu rezoluție fullHD+ (2340 x 1080 pixeli) și va avea o rată de refresh de până la 90 Hz. Există și fotografii real-life cu terminalul, care certifică acest lucru. Display-ul va păstra marginile curbate care dau numele acestei serii. Camera foto frontală (cu rezoluție de 25 megapixeli) va fi găzduită de un orificiu circular. De asemenea, cititorul de amprentă digitală va fi integrat în display.

Pe spate se întrevede un sistem de patru camere foto. Senzorul principal va fi de 64 megapixeli și va fi ajutat de un ultra-wide de 16 megapixeli și de un telephoto de 8 megapixeli.

Bateria care va tine în viață acest terminal va avea o capacitate de 4500 mAh și nu va oferi suport pentru încărcare wireless. Despre încărcarea rapidă nu se spune nimic.

Mai mult ca sigur, cele două telefoane vor fi prezentate împreună.

via xdaDevelopers

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep