HomeFeaturedFocusNokia C2 prezentat oficial, entry-level Android Go

Nokia C2 prezentat oficial, entry-level Android Go

Nokia C2

Nokia vine cu un nou terminal entry-level, tocmai când credeam că au atins fundul. Deși la limita de jos este Nokia C1. Nokia C2 este terminalul proaspăt lansat, un telefon din seria Android Go. Vine cu Android 9.0 Pie Go Edition tocmai pentru a solicita cât mai puțin resursele hardware, care nu sunt deloc ofertante.

Nokia C2

Nokia C2 este construit în jurul unui chipset Unisoc cu procesor quad-core de 1,4 GHz, asortat cu o memorie RAM de 1 GB. Deja cred că am cam spus tot. Memoria internă de 16 GB nu este nici ea departe de această linie. Poate fi extinsă cu un card microSD cu încă 64 GB.

Un ecran IPS cu diagonală de 5,7 inchi și rezoluție HD+ (aspect 18:9) le ascunde în spatele său. Nu se pune problema de notch-uri sau orificii, avem margini suficient de groase. Atât în față, cât și în spate, găsim câte o cameră foto de 5 megapixeli.

Acumulatorul de 2800 mAh (care se încarcă cu 5W) completează o configurație modestă.

Nokia C2 este genul de telefon pe care operatorii îl vor oferi gratis la cele mai mici abonamente, pentru a-și stimula clienții. Genul de smartphone pe care îl cumpărăm prinților, sau chiar bunicilor, atunci când nu mai găsim telefoane cu butoane. Sau, cel mai bine spus, genul de telefon pe care pasionații de smartphone îl vor ignora în totalitate. Genul ăla de telefon, pe care dacă îl promovezi cu Live Big. Live Bold. iese o glumă chiar reușită.

via Nokia  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep