HomeFeaturedFocusHuawei P40 Pro+, varful varfului de gama

Huawei P40 Pro+, varful varfului de gama

Huawei P40 Pro+

Pentru cei pentru care Huawei P40 Pro nu părea suficient de interesant, compania a pregătit chiar mai mult. Huawei P40 Pro+ este un terminal cu adevărat de top, care aduce câteva îmbunătățiri de ordin tehnic, pentru a-l scoate în evidență în comparație cu fratele său. Este gândit clar să concureze cu Samsung Galaxy S20 Ultra (strategia cu cele trei modele ale seriei de top a fost copiată fidel). Și, ca să trecem direct și la acest aspect, vine cu un preț pe măsură. Huawei P40 Pro+ va costa 1400 de euro.

Din punct de vedere fizic, este identic cu Huawei P40 Pro. Dar vine cu o construcție din material ceramic, rezistentă precum safirul, afirmă compania chineză.

La interior are același chipset Kirin 990 5G, combinat cu aceeași memorie RAM de 8 GB. Din nou, capacitatea internă de stocare se dublează și ajunge acum la 512 GB.

Crește și viteza de încărcare wireless, care ajunge acum la 40W, ceea ce reprezintă o premieră pe piața de smartphone.

Huawei P40 Pro+

Însă cea mai importantă modificare este la nivel de sistem de camere foto. Huawei trebuia să puncteze aici, era datoare cu acest lucru după succesul colaborării cu Leica de la generațiile anterioare din seria P. Se păstrează senzorul principal de 50 de megapixeli și cel ultra-wide de 40 de megapixeli. Însă, în locul celui de tip periscop de 12 megapixeli apar acum doi senzori, ambii de 8 megapixeli: unul de tip periscop (capabil de zoom optic 10x) și unul telephoto (cu zoom optic 3x). Zoom-ul total este de 100x. Vă sună cunoscut?

Cam acestea sunt îmbunătățirile pe care le aduce Huawei P40 Pro+. Merită ele diferența de bani?

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep