HomeFeaturedFocusHonor 30S 5G apare in fotografii de presă

Honor 30S 5G apare in fotografii de presă

Honor 30S 5G

Brandul desprins din Huawei pregătește generația următoare, după ce în septembrie anul trecut a adus pe piață Honor 20S. Noua generație va fi lansată în cadrul unui eveniment online pe 30 martie și se va alinia cerințelor tot mai insistente din partea pieței în ceea ce privește conectivitatea 5G. De aici și numele complet al noii vedete, Honor 30S 5G.

Până la anunțul oficial, ne putem delecta cu câteva fotografii de presă cu terminalul, care au ajuns, mai mult sau mai puțin accidental, în atenția presei de specialitate. Plus câteva zvonuri de natură tehnică.

Honor 30S 5G va fi construit în jurul Kirin 820 care, pe lângă abilitățile 5G, a dovedit și performanțe destul de consistente în aplicațiile de benchmark.

În față, telefonul va avea un display cu un orificiu pentru camera foto frontală, plasat în partea stângă. Pe spate se distinge un sistem de patru camere doto, care va avea, conform zvonurilor, un senzor principal de 64 megapixeli.

Depășim puțin nivelul zvonurilor și ne bazăm acum pe un teasing oficial, realizat de companie pe conturile sale de social media. Se pare că acumulatorul lui Honor 30S 5G va oferi suport pentru încărcarea rapidă de 40W.

Se conturează un terminal din categoria premium mid-range, un segment care devine tot mai aglomerat, pe măsură ce vârfurile de gamă veritabile nu prea mai sunt accesibile sub un buget consistent, în jurul cifrei de 1000 de dolari/euro. Imaginea completă a acestui terminal o vom avea pe 30 martie.

via GSM Arena

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep