HomeMobileAndroidLeak: primul video cu un prototip Huawei P40

Leak: primul video cu un prototip Huawei P40

Un leak recent ne arată un video handson cu Huawei P40 ce ar trebui să fie lansat de Huawei în această lună.
Un leak recent ne arată un video handson cu Huawei P40 ce ar trebui să fie lansat de Huawei în această lună.

În ciuda problemelor pe care le are din cauza blocadei SUA, Huawei continuă să vină cu produse noi pe piață. Anul trecut am văzut seria Mate 30, lansată fără suportul Google Play iar în curând o să se lanseze seria P40, cel mai probabil tot fără suport Google Play. ASta nu a oprit Huawei să lucreze la propriul magazin de aplicații și la propria platformă pentru reclame, în speranța că va putea convinge cât mai mulți producători să își publice aplicațiile și în App Gallery. Ultimele date publicate de Huawei ne spun chiar că vânzările sale de smartphone-uri nu au fost afectate prea tare de blocada SUA.

Dacă privim cu atenție pozele cu P40 putem observa că nu sunt foarte mari diferențe față de modelul P30, doar că ar fi puțin mai mare.

O imagine cu un prototip Hauwei P40.

Avem chiar și un material video via Digital Trends.

Schimbările sunt subtile, legate în special de finisaje – marginile sunt ceva mai rotunjite, iar curbura ecranului nu mai e la fel de mare.

Evident, sistemul de camere foto este cel care primește cele mai multe schimbări: sistemul de lentile de tip periscop este încă prezent și în ciuda absenței inscripției Leica, urmele ”Vario-Summilux” sunt prezente.

Pentru moment acestea sunt detaliile pe care le avem și până la lansarea oficială bănuiesc că vor mai veni și altele pentru că Huawei are tot interesul să ne spună o grămadă de lucruri interesante despre P40, inclusiv faptul că va beneficia de Huawei Mobile Services și nu de cele Google Play.

Rămâne să vedem cum o să funcționeze și ce scoruri interesante le va mai acorda DxOMark chinezilor.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep