HomeFeaturedFocusOppo Reno3 Pro prezentat oficial

Oppo Reno3 Pro prezentat oficial

Oppo Reno3 Pro

Este vorba despre Oppo Reno3 Pro în versiunea globală, cea care aduce o premieră absolută în piața de smartphone. Avem prima cameră foto frontală cu rezoluție de 44 megapixeli, cea mai mare până la ora actuală. Și este parte a unui sistem dual camera, ajutată fiind de un al doilea senzor, de adâncime, de 2 megapixeli. Vă dați seama că amatorii de selfie-uri sunt în delir. O astfel de unealtă este binevenită și pentru cei care generează conținut video la persoana întâi.

Sistemul dual camera frontală este integrat într-un orificiu de tip pill, care perforează ecranul Super AMOLED de 6,5 inchi, cu rezoluție fullHD+ (aspect 20:9). Display-ul integrează și cititorul de amprentă digitală.

Oppo Reno3 Pro

Și pe spate compania chineză a schimbat puțin față de varianta pentru piața locală. Noul Oppo Reno3 Pro are același sistem de patru camere foto, dar de această dată senzorul principal este de 64 megapixeli (în loc de 48). În rest avem același senzor ultra-wide de 8 megapixeli, același telephoto de 13 megapixeli capabil de zoom 2x și același senzor monocrom de adâncime, de 2 megapixeli.

La interior terminalul se bazează pe noul chipset MediaTek Helio P95 (octa-core Cortex-A75 până la 2,2 GHz). Memoria RAM este de 8 GB, iar capacitatea internă de stocare poate fi de 128 GB sau de 256 GB. Poate fi extinsă prin microSD.

Toate acestea sunt ținute în viață de un acumulator de 4025 mAh, care oferă suport pentru încărcarea ultra-rapidă VOOC Flash Charge 4.0 (30W).

Sistemul de operare de pe Oppo Reno3 Pro este Android 10 cu ColorOS 7 peste el. Terminalul nu oferă suport pentru conectivitatea 5G.

Prețurile pentru terminal sunt de 375 euro, respectiv 410 euro, în funcție de cantitatea de memorie internă. Sunt prețuri care nu cred că include taxele pentru Europa, așa că așteptați-vă la un preț ceva mai mare pe la noi.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep