HomeFeaturedFocusMicrosoft ne arata viitoarea interfata Windows 10

Microsoft ne arata viitoarea interfata Windows 10

Cum o să arate viitoarea interfață de Windows 10.
Cum o să arate viitoarea interfață de Windows 10.

Odată cu anunțul legat de depășirea pragului de 1 miliard de utlizatori activi de Windows, Microsoft ne arată și un mic video în care putem vedea cum o să arate viitoarea interfață Windows. În cadrul unui post pe Instagram, Panos Panay, șeful diviziei Windows and Devices ne spune că de fapt Microsoft renunță la ideea de Live Tiles ș revine la un concept mai simplu.

Un prim pas va fi cel în care se va reduce numărul de culori folosite în blocurile Live Tiles din menitul Start pentru a face mai simplă urmărirea informațiilor. Schimbările sunt conforme noii direcții Fluent Design pentru Windows 10 și se pot vedea și noile icon-uri propuse de Microsoft pentru Windows și Office.

Video-ul publicat de Panos Panay ne dă o idee și despre schimbările pe care Microsoft le va anunța în evenimentul de pe 30 martie, odată cu prezentarea oficială a serviciilor Microsoft 365 pentru utilizatorii casnici, pachet în care o să vedem Office, teams și un manager de parole, aplicații ce vor fi disponibile pentru un abonament lunar.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep