HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A41 listat oficial

Samsung Galaxy A41 listat oficial

Samsung Galaxy A41

Am ținut să fac diferența între o lansare oficială, sau un anunț și o listare. Caracterul oficial este clar, informațiile vin direct de la producătorul coreean. Însă îmi vine greu să spun că Samsung Galaxy A41 a fost anunțat oficial, în condițiile în care telefonul va fi pus în vânzare de-abia în finalul lunii iunie, în primă fază (și în mod surprinzător) în Japonia.

Oricum, depășind această dilemă de început, Samsung Galaxy A41 este unul dintre acele terminale care va face volume mari de vânzări, așa că merită câteva clipe de atenție, chiar și dacă nu îl vom vedea până la vară.

Terminalul este construit în jurul unui display Super AMOLED de 6,1 inchi, care integrează și cititorul de amprentă digitală, mutat astfel de pe spatele terminalului. Rezoluția este fullHD+, iar în partea de sus se va găsi un notch în formă de picătură, care găzduiește camera foto frontală. Aceasta are o rezoluție de 25 megapixeli.

Samsung Galaxy A41

Pe partea din spate se găsește un sistem de trei camere foto, dispuse vertical. Senzorul principal are o rezoluție de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime, de 5 megapixeli.

La interior lucrează o combinație de chipset MediaTek Helio P65 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB. Toate ținute în viață de un acumulator cu o capacitate de 3500 mAh, care oferă suport pentru încărcare de 15W.

O certificare IP 68 și un Android 10 cu interfața OneUI 2.0 peste el completează lista cu detalii care merită evidențiate.

De obicei telefoanele Samsung din seria Galaxy A sunt foarte populare, așa cum spuneam. Lucru datorat prețurilor avantajoase. Așa că, deși nu avem informații comerciale dinspre compania coreeană, sperăm că și Samsung Galaxy A41 va duce mai departe tradiția.

via GalaxyMobile

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep