HomeFeaturedFocusMoto G8 isi face aparitia oficiala

Moto G8 isi face aparitia oficiala

Moto G8

Cel mai proaspăt membru din această familie și-a făcut apariția oficială. Moto G8 vine după ce toate derivatele sale au fost deja lansare. Avem deja G8 Power, G8 Plus, G8 Play. Așa că era cazul să avem și un Moto G8 standard, că doar este (în teorie) produsul care a stat la baza acestor derivate. În realitate însă, este doar cu numele la originea acestora, pentru că nu prea are multe elemente în comun cu restul membrilor familiei de la Motorola.

Moto G8 este construit în jurul unui display de 6,4 inchi care, în mod surprinzător, coboară rezoluția la HD+. Ecranul este prevăzut cu un orificiu în care se găsește o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Pe spate, un sistem de trei camere foto se ocupă de partea de fotografie. Senzorul principal este de 16 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli.

Moto G8

La interior, o combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 665 cu o memorie RAM de 4 GB și cu o capacitate internă de stocare de 64 GB (care poate fi extinsă prin micro SD) se ocupă de performanțe, ținută în viață de un acumulator cu o capacitate de 4000 mAh. Suportul pentru încărcare rapidă nu prea se poate spune că există, acumulatorul suportă doar 10W.

Ca de obicei la clasa Moto G de la Motorola, cititorul de amprentă digitală este pe spate, sub logo-ul companiei. Slotul de microSD este hibrid, ceea ce permite utilizarea unui al doilea SIM la nevoie.

Moto G8 este deja disponibil în America de Sud, însă există un angajament oficial că va ajunge în Europa, inclusiv în România, în câteva săptămâni. De obicei lucrurile s-au mișcat repede atunci când un telefon Motorola nou lansat a ajuns și în România, așa că sunt destul de optimist în legătură cu acest lucru.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep