HomeFeaturedFocusRealme 6 si Realme 6 Pro au fost prezentate oficial

Realme 6 si Realme 6 Pro au fost prezentate oficial

Realme 6 Pro

Două terminale din zona de premium mid-range, cu anumite trăsături tehnice care merg înspre zona de gaming. Realme 6 si Realme 6 Pro au fost prezentate oficial după o perioadă de leak-uri și teasing care nu prea au mai lăsat loc de multe surprize. Au fost ceva confuzii între cele două modele, dar acum lucrurile s-au limpezit.

O să încep cu terminalul mai puternic și, automat, mai interesant. Realme 6 Pro este construit în jurul unui chipset Qualcomm Snapdragon 720G. Acesta este ajutat de o memorie RAM ce poate fi de 6 GB sau de 8 GB. Prima versiune are capacități interne de stocare de 64 GB sau de 128 GB, în timp ce a doua vine doar cu memorie internă de 128 GB.

Ecranul este un LCD de 6,6 inchi și rezoluție fullHD+. Are un orificiu de tip pill, care găzduiește un sistem dual camera frontal. Senzorul principal este de 16 megapixeli și este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli.

Realme 6 Pro

Pe spate avem un sistem de patru camere foto, în frunte cu un senzor principal de 64 megapixeli. Este completat de un senzor telephoto de 12 megapixeli, de unul ultra-wide de 8 megapixeli și de unul dedicat macro de 2 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 4300 mAh și oferă suport pentru încărcare rapidă de 30W. Sistemul de operare este Android 10 cu interfața Realme UI peste el.

Varianta standard de Realme 6 coboară puțin diagonala ecranului, la 6,5 inchi. Se păstrează rezoluția fullHD+, dar acum avem o singură cameră foto frontală, de 16 megapixeli, integrată într-un orificiu în display.

Realme 6

La interior avem chipset-ul MediaTek G90T. Memoria RAM poate fi de 4 GB, 6 GB sau 8 GB. Prima versiune are capacitate internă de stocare de 64 GB, celelalte două au 128 GB memorie internă.

Sistemul de patru camere foto de pe spate se bazează tot pe senzorul principal de 64 megapixeli. Este ajutat acum de un ultra-wide de 8 megapixeli, de un senzor dedicat macro de 2 megapixeli și de unul de adâncime, monocrom, tot de 2 megapixeli.

Bateria este similară cu cea de pe Realme 6 Pro. La fel și sistemul de operare.

Prețurile pentru Realme 6 și Realme 6 Pro încep de la aproximativ 170 dolari și ajung până la 270 dolari, în funcție de versiune și de memorii. Par prețuri competitive, ar fi frumos să vedem aceste terminale și în afara Asiei.

via TheVerge  

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep