HomeFeaturedFocusUn Huawei P40 Lite E disponibil deja in Europa

Un Huawei P40 Lite E disponibil deja in Europa

Huawei P40 Lite E

Cum se numește fratele mai slăbuț al lui Huawei P40? Corect, Huawei P40 Lite. Dar știe cineva cum se numește frățiorul mai slab și decât P40 Lite? Eu nu am știut până astăzi, dar se pare că el poartă numele de Huawei P40 Lite E și este deja disponibil în Europa.

Nu are specificații tehnice impresionante și nici nu cred că asta este menirea sa. Mai degrabă pare croit pentru ofertele operatorilor, acolo unde ar trebui să atragă prin apartenența cu numele la o familie populară de la Huawei, dar să fie accesibil la un preț foarte atractiv.

Huawei P40 Lite E se bazează pe un chipset Kirin 710F, ajutat de o memorie RAM de 4 GB și de o capacitate internă de stocare de 64 GB. Poate fi extinsă cu până la 512 GB prin microSD. Toate sunt ținute în viață de un acumulator de 4000 mAh (cu suport pentru încărcarea de 10W) și se ascund în spatele unui display de 6,39 inchi și rezoluție HD+ (aspect 19,5:9). Ecranul are în colț un mic orificiu pentru o cameră foto frontală de 8 megapixeli.

Huawei P40 Lite E

Pe partea din spate se găsește un sistem de trei camere foto. Senzorul principal este de 48 megapixeli și este ajutat de unul ultra-wide de 8 megapixeli și de unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot pe spate este plasat și cititorul de amprentă digitală.

Sistemul de operare este un Android 9 Pie (open source) și nu beneficiază de serviciile Google. Vine cu alternativa proprietară Huawei Mobile Services și aici este marea problemă a acestui terminal.

Deocamdată este pus în vânzare pe piața din Polonia, la un preț promoțional de 160 euro.

via Huawei Polonia

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep