HomeFeaturedFocusMotorola lanseaza un nou Moto E6s

Motorola lanseaza un nou Moto E6s

Moto E6s

Compania a mai folosit acest nume, însă cele două telefoane sunt diferite și nu au foarte multe lucruri în comun. Noul Moto E6s propune un spate de plastic în două culori, cu o trecere treptată între ele. Rezistă la stropire și, cel puțin în poze, arată chiar bine.

Moto E6s

Ecranul lui Moto E6s este un IPS de 6,1 inchi, cu rezoluție HD+ (1520 x 720 pixeli) și cu un notch în formă de picătură pentru camera foto frontală. La interior lucrează o combinație modestă de chipset MediaTek Helio P22 cu o memorie RAM de 2 GB și cu o capacitate internă de stocare de 32 GB. Aceasta poate fi extinsă prin microSD.

Pe spate avem un sistem dual camera, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul de adâncime de 2 megapixeli. Tot aici se găsește cititorul de amprentă digitală, care are pe el și logoul companiei. Camera foto frontală este de 5 megapixeli.

Acumulatorul are o capacitate de 3000 mAh și se încarcă cu maxim 5W. Sistemul de operare este Android 9 Pie.

Se pare că noul Moto E6s vine și în Europa. Este asumată oficial această disponibilitate, chiar dacă momentan a fost pus în vânzare doar în India, la un preț de aproximativ 85 de euro.

via Motorola

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep