HomeMobileAndroidRealme 6i prezentat oficial, mid-range de buget

Realme 6i prezentat oficial, mid-range de buget

Realme 6i

Asta este senzația pe care mi-o lasă configurația proaspăt lansatului Realme 6i. De mid-range care vrea să se impună printr-un preț cât mai accesibil. Asta deși compania nu a publicat și detaliile comerciale pentru acest dispozitiv. Și va mai trece ceva vreme până când el va fi disponibil la nivel global.

Realme 6i este primul smartphone care se bucură de chipsetul MediaTek Helio G80 (octa-core până la 2,0 GHz Cortex-A75). Vine în două configurații de memorie, una cu 3 GB de memorie RAM și capacitate internă de stocare de 64 GB și una cu 4 GB de RAM și 128 GB memorie internă.

Realme 6i

Ecranul este un IPS de 6,52 inchi, cu rezoluție HD+ (1600 x 720 pixeli) și aspect 20:9. Are un notch în formă de picătură în partea de sus, pentru camera foto frontală de 16 megapixeli.

Pe spate avem un sistem foto care, deși este compus din patru camere, nu pare foarte spectaculos. Însă este pe un telefon care în teorie ar trebui să aibă un preț destul de mic, așa că nu prea avem ce să comentăm. Senzorul principal este de 48 megapixeli. Este ajutat de un ultra-wide de 8 megapixeli și de un senzor de adâncime de 2 megapixeli. Cel de-al patrulea senzor este unul dedicat macro, cu o rezoluție tot de 2 megapixeli. Tot pe spate poate fi găsit și cititorul de amprentă digitală.

Un acumulator cu o capacitate de 5000 mAh (și suport pentru încărcare rapidă de 18W) și un Android 10 cu interfața Realme UI peste el, completează lista cu detalii care merită evidențiate.

Așa cum spuneam, deocamdată nu există detalii comerciale pentru Realme 6i.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep