HomeFeaturedFocusMotorola One Action primeste update-ul de Android 10

Motorola One Action primeste update-ul de Android 10

Motorola One Action Android 10

Update-ul de Android 10 a sosit OTA și pe Motorola One Action. Este vorba despre terminalul liber de rețea, s-ar putea ca cele vândute de operatori să mai aibă de așteptat câteva zile. Am primit notificarea acum câteva zile, astăzi am făcut update-ul. Totul este frumos și cursiv, iar interfața specifică Motorola arată chiar mai bine. Icon-urile din lock screen sunt ceva mai finuțe și asta este foarte bine.

Bineînțeles că la pachet a venit și cel mai recent update de securitate și asta este cel puțin la fel de important pentru orice utilizator. În condițiile în care Android-ul este cel mai vulnerabil sistem de operare, este bine să ai cele mai recente actualizări în materie de securitate.

Eu am avut pornite notificările legate de versiunile noi de software și așa am aflat de acest update. Dacă nu ați primit încă aceste notificări, puteți să verificați manual dacă aveți disponibil update-ul de Android 10. Mergeți în meniul Setting, apoi în sub-meniul System și acolo, în Advanced, aveți butonul System Updates. El vă spune dacă terminalul este la zi cu actualizările, sau aveți de instalat update-ul nou.

După primirea notificării pe Motorola One Action, am verificat și update-ul a venit și pe One Macro. Așa că dacă sunteți printre proprietarii unuia dintre cele două modele, treceți la treabă.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep